Nieuws

Noussair Mazraoui naar Bayern M�nchen: Deze Nederlanders gingen hem deze eeuw voor

Vandaag om 16:21  Alhoewel alle lichten al op groen stonden, heeft Bayern München de transfer nu ook bevestigd. Noussair Mazraoui vertrekt transfervrij naar de kampioen van Duitsland. De geboren Nederlander, die een interlandcarrière bij Marokko heeft, volgt deze eeuw daarmee vijf voorgangers op. meer »


Hoe Eredivisieteams de topstatistieken dit seizoen domineerden in de Conference League

Vandaag om 12:00  Het aftellen tot de finale van de Conference League is begonnen. Het nieuwe toernooi bleek een regelrecht succes voor de Nederlandse coëfficiëntenpolonaise in Europa. Dat is ook terug te zien in de statistieken van het toernooi. meer »


Top 10: Deze clubs keren na lang afwezig te zijn geweest terug in Europa

Vandaag om 9:19  In (bijna) alle topcompetities van Europa zijn de beslissingen om de Europese plaatsen gevallen. Alleen in Nederland moet er nog een laatste play-off afgewerkt worden. Het seizoen bracht een aantal verrassende aankomende Europese deelnemers met zich mee. Deze clubs uit de top 15-competities van Europa, waar Rusland is overgeslagen, keren na meer dan vijf jaar afwezigheid terug in Europa. meer »


Terugblik: een zinderende laatste speeldag in de Premier League

Gisteren om 18:04  Het seizoen zit er ook in de Premier League op. Zondag speelden alle ploegen om 17.00 uur de laatste wedstrijd van het seizoen en daarin vonden er flink wat beslissingen plaats. Op een zinderende speeldag werd de titelstrijd op het laatste moment beslist, werden de Europese tickets verdeeld en degradeerde er een verrassende ploeg.  meer »


Robert Lewandowski officieel winnaar ESM Gouden Schoen 2021/22, Mbapp� pakt op valreep plek twee

Gisteren om 10:30  Nu is het officieel. Robert Lewandowski is de winnaar van de ESM Gouden Schoen 2021/22. Nu alle grote Europese competities zijn beëindigd, kan eindelijk de prijs definitief worden toegekend aan de aanvalsleider van FC Bayern München. Achter hem pakte Kylian Mbappé afgelopen weekend nog verrassend de tweede plek in de eindstand van het overzicht van de Europees Topscorer van het Seizoen. meer »


Meer nieuws

18 mei 2022 14:00 Promotiekoorts in Europa

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!